Categorii
Cos de cumparaturi

Vetnil

Disponibilitate: Disponibilitate
Eletrolítico Pet - Supliment electrolitic pentru animalele miciEletrolítico® Pet este un compus  echilibrat, de rehidratare, pentru inlocuirea rapida a electrolitilor pierduti, pe cale orala. INDICATII Eletrolítico® Pet este un supliment electrolitic indicat in timpul si dupa exercitii fizic..
100,00 lei
Fara TVA:91,74 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Enterex - Absorbant al toxinelor si otravurilor din tractul gastro-intestinal.Indicatii: Enterex® este indicat ca absorbant al toxinelor si otravurilor prezente in tractul gastro-intestinal al cainilor si pisicilor, in caz de otravire, diverse intoxicatii si ca adjuvant in tratamentul diareei si..
179,99 lei
Fara TVA:165,13 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hemolitan® Pet tablete – Supliment palatabil pentru caini si pisici, combinatie de vitamine si oligoelemente care participa direct sau indirect la metabolismul celular, cu precadere al celulelor sagvine si al altora cu multiplicare rapida. Indicatii: Imbunatateste statusul nutritional, bogat in..
69,99 lei
Fara TVA:64,21 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Supliment alimentar pentru caini, pisici, pasari, mustelide, rozatoare si reptile. VitaminaC sau acidul ascorbic este un nutrient cu multiple functii metabolice, actionand ca un cofactor si o coenzima in diferite reactii biologice si ca un antioxidant foarte puternic care neutralizeaza radicalii ..
39,99 lei
Fara TVA:36,69 lei
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)