Categorii
Cos de cumparaturi

Solutii pentru tratarea apei

Solutii pentru tratarea apei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Digest 12 fiole BioDigest este eficace atat In ‹apa proaspata cat si in rezervoarele de apa marina si este o solutie concentrata de bacterii care filtreaza biologic si elimina deseurile din acvariu. Informatii BioDigest :  - Compus din tulpini de bacterii vii - Curata acvariul de d..
89,96 lei
Fara TVA:75,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Digest 30 fiole BioDigest este eficace atat In ‹apa proaspata cat si in rezervoarele de apa marina si este o solutie concentrata de bacterii care filtreaza biologic si elimina deseurile din acvariu. Informatii BioDigest :  - Compus din tulpini de bacterii vii - Curata acvariul de deseu..
153,15 lei
Fara TVA:128,70 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Digest 6 fiole BioDigest este eficace atat In ‹apa proaspata cat si in rezervoarele de apa marina si este o solutie concentrata de bacterii care filtreaza biologic si elimina deseurile din acvariu. Informatii BioDigest :  - Compus din tulpini de bacterii vii - Curata acvariul de de..
63,96 lei
Fara TVA:53,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Denitrol 100 ml RO Elimina biologic nitratul. Detoxifica apa cu formula de start rapid cu ajutorul bacteriilor de curatare foarte active si enzime. 8 culturi de bacterii complementare pentru descompunerea proteinelor(bacterii heterotropic), amoniu si nitriti. Primul peste poate fi introdus ..
44,86 lei
Fara TVA:37,70 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Denitrol 250 ml GB Elimina biologic nitratul. Detoxifica apa cu formula de start rapid cu ajutorul bacteriilor de curatare foarte active si enzime. 8 culturi de bacterii complementare pentru descompunerea proteinelor(bacterii heterotropic), amoniu si nitriti. Primul peste poate fi introdus ..
78,84 lei
Fara TVA:66,25 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, FilterBoost D/GB Bacterii pure special cultivate pe granule minerale, prelungesc intervalele de curatare a tuturor filtrelor de pana la 6 ori volumul filtrului in litri. Tulpinile bacteriene heterotrofe rup In mod eficient pe noroi si sedimente, prevenind materialul de filtrare de a se Infund..
15,47 lei
Fara TVA:13,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL FilterStart RO Concentrat de 15 milioane de bacterii care descompun poluantii, In special proteinele‹, amoniu / amoniacul si nitriti. Aplicatie recomandata la orice filtru nou si de fiecare data cand se curata filtrul . Special recomandat dupa medicamente bactericide, cum ar fi JBL Furanol sa..
17,02 lei
Fara TVA:14,30 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Trace 30 fiole Bio Trace este un complex de bacterii cu microelemente necesare pentru a purifica optim apa dulce si de Imbunatatire a calitatii apei. Informatii BioTrace - Contine toate microelementele necesare pentru viata din acvariu (aminoacizi, enzime, vitamine naturale ...) - ..
134,23 lei
Fara TVA:112,80 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Trace PRO10 Bio Trace este un complex de bacterii cu microelemente necesare pentru a purifica optim apa dulce si de Imbunatatire a calitatii apei. Informatii BioTrace - Contine toate microelementele necesare pentru viata din acvariu (aminoacizi, enzime, vitamine naturale ...) - Bio..
328,11 lei
Fara TVA:275,72 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL AquaDur Cresterea adecvat In KH si echilibrarea pH-ului (inclusiv lingura de masurare).Ajuta la prevenirea deficitului de minerale din pesti (boala gaura-in-cap) si plante. Adauga minerale pentru fiecare apa moale (apa de la robinet moale, sursa de apa si apa osmoza), la fel ca cele care  se r..
47,60 lei
Fara TVA:40,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, AquaDur Malawi/Tanganjika 250 g Produce duritate KH mai mare decat GH datorita carbonatilor de sodiu. Reda culori mai frumoase la pesti si rata de incubatie In randul puietului mai mare. Nivelurile de lacuri: Lacul Malawi: GH 5 °, KH 7 °, Tanganyika: GH 10 °, KH 18 °. Continut 250 g pentru..
47,60 lei
Fara TVA:40,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Acclimol 100ml D/GB Reduce stresul atunci cand sunt aclimatizati noi pesti. Creste rezistenta la toate speciile de pesti, facilitand pastrarea pestilor. Aloe Vera din solutie protejeaza membranele mucoase. Contine complexe de multivitamine cu vitamina C si inosite pentru intarirea sistemulu..
24,75 lei
Fara TVA:20,80 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Acclimol 250 ml D/GB Reduce stresul atunci cand sunt aclimatizati noi pesti. Creste rezistenta la toate speciile de pesti, facilitand pastrarea pestilor. Aloe Vera din solutie protejeaza membranele mucoase. Contine complexe de multivitamine cu vitamina C si inosite pentru intarirea sistemul..
44,63 lei
Fara TVA:37,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Acclimol 5 l D/GB Reduce stresul atunci cand sunt aclimatizati noi pesti. Creste rezistenta la toate speciile de pesti, facilitand pastrarea pestilor. Aloe Vera din solutie protejeaza membranele mucoase. Contine complexe de multivitamine cu vitamina C si inosite pentru intarirea sistemului ..
309,28 lei
Fara TVA:259,90 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Acclimol 500 ml Reduce stresul atunci cand sunt aclimatizati noi pesti. Creste rezistenta la toate speciile de pesti, facilitand pastrarea pestilor. Aloe Vera din solutie protejeaza membranele mucoase. Contine complexe de multivitamine cu vitamina C si inosite pentru intarirea sistemului im..
74,38 lei
Fara TVA:62,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Algol 100 ml RO Rezolva problema algelor din acvariu, eficient, fara cupru. Fiabil combate algele verzi, maro, lipicioase, filamentoase (buruienilor patura), alge plutitoare si cele de lla fata locului. Rezultatele sunt vazute doar dupa cateva zile, dar, In schimb plantele nu sufera nici un ..
30,94 lei
Fara TVA:26,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Algol 250 ml GB Rezolva problema algelor din acvariu, eficient, fara cupru. Fiabil combate algele verzi, maro, lipicioase, filamentoase (buruienilor patura), alge plutitoare si cele de lla fata locului. Rezultatele sunt vazute doar dupa cateva zile, dar, In schimb plantele nu sufera nici un ..
52,06 lei
Fara TVA:43,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Biotopol 100 ml D Conditioneaza apa de la robinet repede si o transforma In apa biotop de acvariu . Protejeaza considerabil mucoasele membranelor, branhiile, pielea si aripioarele. Pentru fiecare schimbare de apa si acvarii noi. Neutralizeaza imediat metalele grele toxice si clorul. Comple..
18,56 lei
Fara TVA:15,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL Biotopol 250 ml D Conditioneaza apa de la robinet repede si o transforma In apa biotop de acvariu . Protejeaza considerabil mucoasele membranelor, branhiile, pielea si aripioarele. Pentru fiecare schimbare de apa si acvarii noi. Neutralizeaza imediat metalele grele toxice si clorul. Complex..
37,13 lei
Fara TVA:31,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL Biotopol 500 ml D/GB Conditioneaza apa de la robinet repede si o transforma In apa biotop de acvariu . Protejeaza considerabil mucoasele membranelor, branhiile, pielea si aripioarele. Pentru fiecare schimbare de apa si acvarii noi. Neutralizeaza imediat metalele grele toxice si clorul. Comp..
60,99 lei
Fara TVA:51,25 lei
Afisare 1 - 20 din 113 (6 pagini)
Contact:
0721.245.330