Categorii
Cos de cumparaturi

Lese si hamuri

Lese si hamuri
Disponibilitate: Disponibilitate
Ham Jogging Large  Ham confortabil cu clopotel plus lesa pentru animale mici, recomandat in special pentru iepuri. Se muleaza pe corpul acestora si este perfect pentru o plimbare placuta. - Foarte rezistente, atat hamul cat si lesa fiind fabricate din nailon. - Usurinta in utilizare, poa..
71,36 lei
Fara TVA:59,96 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ham Jogging Medium  Ham confortabil cu clopotel plus lesa pentru animale mici, recomandat in special pentru porcusorii de Guineea. Se muleaza pe corpul acestora si este perfect pentru o plimbare placuta. - Foarte rezistente, atat hamul cat si lesa fiind fabricate din nailon. - Usurinta i..
61,26 lei
Fara TVA:51,48 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ham Jogging Small  Ham confortabil cu clopotel plus lesa pentru animale mici, recomandat in special pentru hamsteri. Se muleaza pe corpul acestora si este perfect pentru o plimbare placuta. - Foarte rezistente, atat hamul cat si lesa fiind fabricate din nailon. - Usurinta in utilizare, p..
58,16 lei
Fara TVA:48,88 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ham Jogging Xl  Set ham si lesa pentru pisici sau alte animale mici (iepuri, dihori). JOGGING este un ham ajustabil special creat pentru a putea sa iti iei cu tine pisica la plimbare. Este prevazut cu un sistem de inchidere foarte practic - cu adeziv tip Velcro - , care iti v..
78,90 lei
Fara TVA:66,30 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ham + Lesa Pisica Br91 CardAsia Ham + Lesa Pisica Br91 Card  Set ham si lesa pentru pisici. - Recomandat pisicilor adulte cu greutatea de aproximativ 2-3 kg si pentru cateii de talie foarte mica. - Ideal pentru plimbarile in parc - Dimensiuni ajustabile - Disponibil in ..
36,27 lei
Fara TVA:30,48 lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)