Categorii
Cos de cumparaturi

Acvarii pesti

Acvarii pesti
Disponibilitate: Disponibilitate
Tetra, Cascade Globe Duo Waterfall, 6.8 litri, alb Acvariu bol cu filtru si cascada dubla, usor de intretinut si pregatit. Acvariu decorativ din sticla cu efect unic de cascada pentru relaxare. Cascada dubla reduce zgomotul si face un acvariu cat mai atractiv. Design modern si iluminat eficient cu L..
313,68 lei
Fara TVA:263,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Acvariu bol cu filtru si cascada dubla, usor de intretinut si pregatit. Acvariu decorativ din sticla cu efect unic de cascada pentru relaxare. Cascada dubla reduce zgomotul si face un acvariu cat mai atractiv. Design modern si iluminat eficient cu LED-uri. Capacitate de 6,8 litri. Garantie 2 ani. Di..
313,68 lei
Fara TVA:263,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Tetra Cascade Globe, 6. 8 litri, alb Acvariu bol de 6. 8 litri, avand un filtru cascada si iluminat cu 8 leduri. Filtrul cascada creeaza un effect visual frumos, avand un limitator de flux pentru a preveni stopirea. Tehnologia de filtrare este EasyCrystal usor de utilizat. Set de cartuse filtrante..
313,68 lei
Fara TVA:263,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Tetra Cascade Globe, 6. 8 litri, negru Acvariu bol de 6. 8 litri, avand un filtru cascada si iluminat cu 8 leduri. Filtrul cascada creeaza un effect visual frumos, avand un limitator de flux pentru a preveni stopirea. Tehnologia de filtrare este EasyCrystal usor de utilizat. Set de cartuse filtrant..
313,68 lei
Fara TVA:263,60 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
Tetra Acvariu Starter Line 54 L NegruUn acvariu cu un design placut ce permite incepatorilor sa faca primii pasi in lumea acvaristicii. Complet utilat: - Capac elegant, de inalta calitate, prevazut cu iluminat tip LED 6W si cu deschidere pentru hranirea usoara a pestilor - Filtrare eficienta o..
541,00 lei
Fara TVA:454,63 lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Acvarii pesti si Mobilier
Indiferent daca sunteti un acvarist experimentat sau un incepator, acvariile sunt atat o modalitate ideala de recreere, dar si decorative.

Alege unul din brandurile de mai jos, reprezentative pentru lumea acvaristicii:
                 

WhatsApp

Lasa un mesaj: