Categorii
Cos de cumparaturi

Pasari

Pasari
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Banana Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 4 x 4,7 x 15,5 cm. Capacitate: ..
5,31 lei
Fara TVA:4,47 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Lucca Cu Inel Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara de gratiile coliviei si stabilitate cu ajutorul suportului inclus. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de c..
9,24 lei
Fara TVA:7,77 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Lung  Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 14 cm. Capacitate: 85 ml Culori mixte ..
5,25 lei
Fara TVA:4,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Napoli Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor ce poate fi folosita si ca hranitor. - Montare usoara de gratiile coliviei si stabilitate cu ajutorul suportului inclus. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material pla..
13,95 lei
Fara TVA:11,72 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Scurt Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 10 cm Capacitate: 75 ml C..
3,75 lei
Fara TVA:3,15 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Scurt Maron Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 10 cm Capacitate: 7..
3,75 lei
Fara TVA:3,15 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie 22 Cm Acest bat de colivie simplu poate fi folosit pentru coliviile pasarilor de talie mica, acestea putand sa stea relaxate pe ele. - Usor de montat atat pe gratiile verticale cat si orizontale - Rezistent, este realizat din material plastic. - Si..
2,67 lei
Fara TVA:2,24 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Externa De Lux Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Impiedica stropirea cu apa a imprejurimilor coliviei cu ajutorul capacului transparent. - Usor de curatat, este..
21,66 lei
Fara TVA:18,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Regio 49 Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Impiedica stropirea cu apa a imprejurimilor coliviei cu ajutorul capacului transparent. - Usor de curatat, este reali..
24,78 lei
Fara TVA:20,83 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Colivie York Colivie profesionala ideala pentru transportul sau prezentarea pasarilor mici exotice. Este recomandata in special pentru crescatori. - Curatare usoara cu ajutorul tavitei din material plastic. - Acces rapid la pasarile dumnevoastra, fiind prevazu..
129,25 lei
Fara TVA:108,62 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Exotice Plastic Acest cuib atractic din plastic este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fi..
33,35 lei
Fara TVA:28,03 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Extern Lux De Plastic  Acest cuib din plastic dispune de un design atractic. Este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Ofera pasarilor posibilitatea de a se ascunde in locul special conceput pentru acest lucru, simtindu-se astfe..
26,84 lei
Fara TVA:22,55 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Metal 136 Acest cuib este un accesoriu placut de pasarile dumneavoastra. - Este rezistent, fiind realizat din metal. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fiind prevazut cu doua carlig..
32,13 lei
Fara TVA:27,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Perla 83  Acest cuib atractic din plastic este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fiind prevazut cu doua carlige din p..
41,05 lei
Fara TVA:34,49 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Regio 39 Acest cuib este un accesoriu placut de pasarile dumneavoastra. - Este rezistent, fiind realizat din material plastic. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta in colivie. Dimensiune: 10 cm..
16,92 lei
Fara TVA:14,22 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor Colivie Cantatori 035 Hranitor practic pentru coliviile pasarilor, ce le permite sa se hraneasca usor cu hrana lor preferata. - Solid, este confectionat din plastic transparent, rezistent. - Fixare cu usurinta de gratiile coliviei cu ajutorul agatator..
4,83 lei
Fara TVA:4,06 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor Desert  Acest hranitor este accesoriul de care aveti nevoie atunci cand doriti sa oferiti pasarilor dumneavoastra desertul placut de acestea. - Suficient de incapator. - Usurinta in fixarea de gratiile coliviei. - Solid, este realizat din material plastic rezistent. Dimensiuni..
2,16 lei
Fara TVA:1,81 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Suport Os Sepia Accesoriu practic din plastic ce va permite sa fixati osul sepia in colivie. Se prinde rapid cu ajutorul carligelor metalice. Dimensiuni: 4,5 x 8 cm..
8,45 lei
Fara TVA:7,10 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Remediu aprobat pentru a ajuta la prevenirea smulgerii penelor papagalilor, a perușilor mari sau a altor păsări exoticeAcțiunea se bazează pe substanțe amare care sunt inofensive atât pentru oameni cât și pentru animaleIngredient activ: 0.5% ulei de usturoi (allium sativum)Pulverizați di..
58,68 lei
Fara TVA:49,31 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Colivie Nr. B 102 Colivie confortabila, cu un acoperis atragator, pentru pasari exotice. Este confectionata din gratii metalice si baza din plastic. - Curatare usoara, puteti detasa baza din plastic de restul coliviei cu ajutorul clemelor metalice. - Distracti..
69,97 lei
Fara TVA:58,80 lei
Afisare 1 - 20 din 275 (14 pagini)

Sociabile, amuzante, destul de usor de ingrijit, dar nu numai atat, pasarile de companie au multe calitati pentru care pot fi considerate animale de companie excelente. Ele pot deveni sociabile atunci cand sunt ingrjite corespunzator, antrenate, scoase din colivie zilnic, implicate in activitatile familiei si tratate exact ca membrii familiei.
Acumuleaza rapid informatia, se obisnuiesc in scurt timp cu stapanii si invata trucuri noi daca le este acordata cel putin o ora pe zi in acest scop.

In acest Pet Shop puteti gasi hrana, accesorii si toate cele necesare cresterii si bunei ingrijiri a pasarilor. 

WhatsApp

Lasa un mesaj: