Categorii
Cos de cumparaturi

Nisip si asternut colivii

Nisip si asternut colivii
Disponibilitate: Disponibilitate
Asternutul Cat'S Best Universal 10 l este 100 % natural, fabricat din fibra de lemn, fara aditivi sintetici.Este 100 % biodegradabil si are putere mare de absorbtie a mirosurilor.Cat's best universal - asternut natural din fibre de plante pentru toate animalele mici. Cat's best universal este soluti..
47,05 lei
Fara TVA:39,54 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Rettenmaier Chipsi Rozatoare Nesting Active 20 G Fasii de marimi diferite de material lemnos, ideale pentru rozatoare si alte animale mici. - Ideal de folosit drept material pentru culcus. - Ajuta la prevenirea problemelor dentare. - Usor de digerat. - 100% na..
12,49 lei
Fara TVA:10,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Rettenmaier Chipsi Rozatoare Nesting Bed 20 G Fasii fine de material lemnos, ideale pentru rozatoare, pasari si alte animale mici. - Ideal de folosit drept material pentru culcus si cuibarit. - Moale si calduros. - Usor de digerat. - 100% natural. ..
8,75 lei
Fara TVA:7,35 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Asternut igienic universal pentru rozatoare, pisici sau pasari; natural 100%; pe baza de pelete presate din fibre vegetale netratate chimic, foarte economic; capacitate mare de absorbtie a umezelii si a mirosurilor neplacute. Ambalaj: 7L..
36,44 lei
Fara TVA:30,62 lei
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: