Categorii
Cos de cumparaturi

Meniuri

Meniuri
Disponibilitate: Disponibilitate
Kiri Kiri Meniu Canari 400 G  Hrana de baza pentru canari, preparata din ingrediente naturale. Contine seminte atent selectionate, intr-un amestec echilibrat dupa o reteta a crescatorilor germani. - Sporirea vitalitatii este asigurata de vitaminelele A, C, B2, D3, E si mineralele esential..
8,31 lei
Fara TVA:6,99 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Kiri Kiri Meniu Nimfa 400 G Hrana de baza pentru papagali mici, preparata din ingrediente naturale. Contine seminte atent selectionate, intr-un amestec echilibrat, dupa o reteta a crescatorilor germani. - Sporirea vitalitatii este asigurata de vitaminelele ..
6,51 lei
Fara TVA:5,97 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Kiri Kiri Meniu Perusi 400 G Hrana de baza pentru perusi, preparata din ingrediente naturale. Contine seminte atent selectionate, intr-un amestec echilibrat dupa o reteta a crescatorilor germani. - Sporirea vitalitatii este asigurata de vitaminelele A, C, B..
5,49 lei
Fara TVA:5,04 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Kiri Kiri Meniu Perusi Fructe 400 G Hrana de baza pentru perusi, cu fructe, preparata din ingrediente naturale. Contine seminte atent selectionate, intr-un amestec echilibrat dupa o reteta a crescatorilor germani. - Sporirea vitalitatii este asigurata de vi..
5,92 lei
Fara TVA:5,43 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Kiri Kiri Meniu Perusi Ou 400 G Hrana de baza pentru perusi, cu ou, preparata din ingrediente naturale. Contine seminte atent selectionate, intr-un amestec echilibrat dupa o reteta a crescatorilor germani. - Sporirea vitalitatii este asigurata de vitaminele..
6,46 lei
Fara TVA:5,43 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Vitakraft Meniu Perusi Juniori 500 G Hrana gustoasa pentru perusii in crestere, preparata cu grija din seminte atent selectionate. Constituie dieta perfecta, adaptata necesitatilor speciei. - Sanatatea glandei tiroide este asigurata de complexul vital cu io..
16,72 lei
Fara TVA:14,05 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Agapornis African Vitakraft 750 G Hrana delicioasa pentru papagalii Agapornis. Aceasta hrana variata este special conceputa pentru ca papagalii sa fie rasfatati precum acasa, in Africa "“ imbogatit cu flori de salcam, curmale, smochine si roscova. - Viat..
30,24 lei
Fara TVA:27,74 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Exotice Vitakraft 1 Kg Hrana gustoasa pentru pasari exotice, preparata cu grija din seminte atent selectionate, bogate in vitamine. Constituie dieta perfecta, adaptata necesitatilor speciei. - Intarirea imunitatii gratie peletelor vitalizante. - Vitalita..
22,98 lei
Fara TVA:21,09 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Papagali Vitakraft African 750 G Hrana delicioasa pentru papagalii africani. Aceasta hrana variata este special conceputa pentru ca papagalii sa fie rasfatati precum acasa, in Africa "“ Imbogatit cu smochine, roscova sau fasole verde. - Viata sanatoasa d..
28,65 lei
Fara TVA:26,29 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Nimfa Vitakraft 1 Kg  Hrana sanatoasa completa pentru papagali de talie medie (ex. nimfa), preparata cu grija cu seminte coapte la soare, cereale gustoase, nuci si miere. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali. - Constituie dieta..
24,00 lei
Fara TVA:22,02 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Nimfa Vitakraft 3 Kg  Hrana sanatoasa completa pentru papagali de talie medie (ex. nimfa), preparata cu grija cu seminte coapte la soare, cereale gustoase, nuci si miere. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali. - Constituie dieta..
70,61 lei
Fara TVA:64,78 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Nimfa Vitakraft Australian 750 G  Hrana delicioasa pentru papagalii australieni. Aceasta hrana variata este special conceputa pentru ca papagalii sa fie rasfatati precum acasa, in Australia "“ imbogatita cu flori de cactus, seminte de armurariu, eucalipt aromat si seminte salbatice. ..
30,52 lei
Fara TVA:28,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Papagali Vitakraft 1 Kg Hrana gustoasa pentru papagali, preparata cu grija din seminte coapte la soare, cereale si miere. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali. - Constituie dieta perfecta, de calita..
22,94 lei
Fara TVA:21,05 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Papagali Vitakraft 3 Kg Hrana gustoasa pentru papagali, preparata cu grija din seminte coapte la soare, cereale si miere. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali. - Constituie dieta perfecta, de calita..
61,99 lei
Fara TVA:56,88 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Papagali Vitakraft Amazonian 750 G Hrana delicioasa pentru papagalii din America de Sud. Aceasta hrana variata este special conceputa pentru ca papagalii sa fie rasfatati precum acasa, in America de Sud "“ imbogatita cu mango aromatic, papaya, banane si ..
31,31 lei
Fara TVA:28,73 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Perusi Vitakraft 1 Kg Hrana gustoasa pentru perusi, preparata cu grija din seminte atent selectionate. Reteta este imbunatatita cu miere delicioasa si untura de peste, bogata in vitaminele A si D. - Sanatatea glandei tiroide este asigurata de complexul v..
22,26 lei
Fara TVA:20,42 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hrana completa si echilibrata pentru perusi...
51,68 lei
Fara TVA:47,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Meniu Perusi Vitakraft 500 G  Hrana gustoasa pentru perusi, preparata cu grija din seminte atent selectionate. Reteta este imbunatatita cu miere delicioasa si untura de peste, bogata in vitaminele A si D. - Sanatatea glandei tiroide este asigurata de complexul vital cu iod. - Vitalitate ..
10,72 lei
Fara TVA:9,83 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Vita Nature Mei 100 g Aliment natural complet pentru pasarile exotice de voliera (perusi, canar si alte pasari exotice), pe baza de mei in forma naturala (spic), cu suport adaptabil tuturor tipurilor de colivii pentru pasari...
9,71 lei
Fara TVA:8,91 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hrana gustoasa pentru canari, preparata cu grija din seminte atent selectionate. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali. - Constituie dieta perfecta, de calitate superioara, echilibrata si adaptata speciei. - Intarirea imunitatii este asigurata..
25,05 lei
Fara TVA:22,98 lei
Afisare 1 - 20 din 30 (2 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: