Categorii
Cos de cumparaturi

Materiale filtrante

Materiale filtrante
Disponibilitate: Disponibilitate
Material de filtrare sub forma de bloc de burete grosier   Blocuri de 50x50x5 cm;  Material filtrant neutru pentru apa dulce si sarata, se decupeaza usor, dupa necesitati.  Buretele este cu pori deschisi ca urmare a unui proces special de fabricare.     Motive pentru a folosi produsele JBL   ..
98,55 lei
Fara TVA:82,81 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Material de filtrare sub forma de bloc de burete fin   Blocuri de 50x50x5 cm;  Material filtrant neutru pentru apa dulce si sarata, se decupeaza usor, dupa necesitati.  Buretele este cu pori deschisi ca urmare a unui proces special de fabricare.     Motive pentru a folosi produsele JBL    Pe..
98,55 lei
Fara TVA:82,81 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Capcana pentru melci fara substante chimice   NOU: 2 bare mici pot fi inserate in 2 pozitii la intrare, ca delimitator de înălţime variabil, pentru a preveni pătrunderea peştilor în mod neintenţionat. Localizati capcana in acvariu peste noapte - aşteptaţi - scoateţi-o plina de melci. De asemenea..
63,00 lei
Fara TVA:52,94 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bureti prefiltrare pentru primul sertar la modelele Cristal Profi e1502, e1902.Utilizare: indepartati buretii vechi din primul sertar si inlocuiti cu cei noi.Pentru acvarii cu apa dulce si apa marina, fara eliberare de substante nocive.Dupa spalari mai dese, impuritatile nu mai pot fi indepartate co..
76,16 lei
Fara TVA:64,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Punga universala pentru material filtrant.Este prevazuta cu fermoar.Este suficienta pentru 0,5-1,5 l de material filtrant. Motive pentru a folosi produsele JBL  Peștii trebuie să se simtă in acvariu la fel ca in mediul lor natural.Transformați-vă apa de acvariu în apă asemănătoare biotopului pentru ..
24,15 lei
Fara TVA:20,30 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Material filtrant pentru îndepărtarea acidului silicic (silicat) din apă proaspătă și marină pentru a preveni diatomele.Diatomele pot forma depuneri maro inestetice pe pietriș, materiale de decor și plante.Clătiți, umpleți sacul de filtru (închis) și plasați-l în filtru. Clătiți după una sau două să..
131,20 lei
Fara TVA:110,25 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Filtrele din bumbac au avantajul că nu se rup ca vata de filtrare și sunt tăiate pentru a se potrivi filtrelor exterioare CristalProfi e401, e402, e701, e702, e901, e902.Utilizare: Scoateți buretele de filtrare dintr-un coș de filtrare și înlocuiți-l cu perlonul filtrant.Fibra de bumbac este atât de..
48,19 lei
Fara TVA:40,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Carbune filtrant pentru eliminarea reziduurilor medicinale si organice din acvariile de apa dulce. Este preparat pentru o valoare a PH-ului de 7, cu variabile de 6,5-7,5. Inainte de folosire clatiti carbonul cu apa calda si reclatiti apoi cu apa rece.      Pentru prevenirea murdariei, introduceti in..
57,60 lei
Fara TVA:48,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Carbon activ peletizat pentru acvariile cu apa sarata Carbune activ sub forma de pelete, cu o mare capacitate de absorbtie, utilizat pentru eliminarea coloraturii apei si a substantelor organice cu molecula mare din acvariile cu apa sarata.Inainte de utilizare clatiti carbonul cu apa calduta si apoi..
76,47 lei
Fara TVA:64,26 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL Clearmec plus 450g, masa filtranta pentru indepartarea nitritilor, nitratilor si fosfatului din acvarile cu pa dulce.Utilizare: material ambalat gata de folosire in doua pungi de filtrare.Introduceti in filtru in penultima treapta de filtrare, in fata ultimului material de filtrare fin.Nutrienti..
53,32 lei
Fara TVA:44,80 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Material filtrant sub forma de bile din sticla sintetica  Material filtrant ideal pentru1500 m2/l si pentru colonizarea cu milioane de bacterii utile.Este un material biofiltrant cu un inalt grad de porozitate, ce permite o descompunere biologica efectiva a substantelor nocive ce se gasesc in apa du..
70,72 lei
Fara TVA:59,43 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Masa filtranta pentru eliminarea rapida a nitratilor • Utilizabila numai pentru apa dulce. • Impiedica si elimina cresterea nedorita a algelor: 250 ml (170 g) elimina 9000 mg de nitrat. • Se poate utiliza de mai multe ori ajutand procesul de regenerare.  Motive pentru a folosi produsele JBL  Peștii ..
62,50 lei
Fara TVA:52,52 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Material filtrant pentru indepartarea fosforului din apa de acvariu Fosforul, una dintre cele mai importante substante nutritive pentru plante, este prezent intr-o cantitate redusa in apa naturala (0,001-0,01 mg/l). Plantele, in cursul evolutiei, s-au adaptat la aceasta situatie, avand nevoie de o c..
62,39 lei
Fara TVA:52,43 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Inele de sticla sinterizata de calitate superioara pentru obtinerea unei ape curate din punct de vedere microbiologic. Au o suprafata de colonizare de 1200 m2/l pentru milioane de bacterii utile.Structura conica speciala a porilor in combinatie cu o grosime a peretelui de 5 cm ofera microorganismelo..
75,98 lei
Fara TVA:63,85 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Material filtrant de unica folosinta pentru eliminarea rapida a particulelor fine. Filtreaza algele plutitoare din acvariile cu apa dulce sau sarata.Nu sunt poluante.Dimensiuni: 25x75 cm.Este usor de taiat cu foarfeca, adaptat pentru orice filtru.Materialul se scoate dupa 12 ore ( maxim 24 ore) pent..
39,21 lei
Fara TVA:32,95 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Turba sub forma de pelete pentru acvariile cu apa dulce Turba granulata ce contine substante pretioase ca : humus, hormoni vegetali si microelemente.Acest produs reduce valoarea PH-ului si duritatea apei din acvariu, previne cresterea algelor.Cand se foloseste JBL Tormec in apa moale este obligatori..
37,47 lei
Fara TVA:31,49 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
  Material filtrant pentru Cpe e1501/e1901   Contine un amestec de granule si rasini speciale ce elimina fosfatii poluanti, nitratii si nitritii, prevenind cresterea algelor nedorite din  acvariile de apa dulce.      Pentru apa limpede precum cristalul, fără probleme de alge. Spuma tăiata, asig..
83,85 lei
Fara TVA:70,47 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
  Material filtrant pentru Cpe e401/e701/e901   Contine un amestec de granule si rasini speciale ce elimina fosfatii poluanti, nitratii si nitritii, prevenind cresterea algelor nedorite din  acvariile de apa dulce.      Pentru apa limpede precum cristalul, fără probleme de alge. Spuma tăiata, a..
60,23 lei
Fara TVA:50,61 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Masa filtranta pentru filtrul extern CristalProfi e1501/e1901   Acest set contine bureti de calitate cu diferite marimi de porozitate care se monteaza in cosurile filtrelor. Buretele cu porozitate mare  ajuta la prefiltrare mecanica a apei . Bureti  care au  profilul T retin  particulele poluant..
72,05 lei
Fara TVA:60,54 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Masa filtranta pentru filtrul extern CristalProfi e401/e701/e901   Acest set contine bureti de calitate cu diferite marimi de porozitate care se monteaza in cosurile filtrelor. Buretele cu porozitate mare  ajuta la prefiltrare mecanica a apei . Bureti  care au  profilul T retin  particulele polu..
48,43 lei
Fara TVA:40,70 lei
Afisare 1 - 20 din 215 (11 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: