Bine ai venit pe noul site. Daca nu poti accesa contul tau: click aici pentru a reseta parola

Catit  |  SKU: 31116000004

Catit Jucarie Play Circuit

89,58 lei
Taxe incluse Transportul se calculeaza la finalizarea comenzii.

Expediere si livrare

Livrare gratuita ** (vezi detalii)pentru comenzi in valoare mai mare de 170 de lei.

Stimate client, poate fi aplicata o taxa suplimentara de transport de 20 lei pentru localitatile din Romania care nu se regasesc in lista de acoperire FAN Courier. Lista poate fi descarcata de aici. In cazul in care taxa de km exteriori se aplica, dar nu ati fost instiintat in momentul finalizarii comenzii, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp.

Descriere

Simturile pisicii sunt unice. Ea poate vedea lucruri si auzi sunete care sunt dincolo de perceptia noastra. Pisica experimenteaza lumea in moduri prin care doar ne putem imagina cu simtul lor unic de gust, atingere si miros.
Jucariile Catit Design Senses sunt special concepute pentru a satisface toate aceste simturi speciale ale pisicii.
Vederea, auzul si simtul tactil sunt simturile cheie folosite atunci cand pisica vaneaza.
Catit Design Senses Play Circuit incorporeaza toate trei caracteristici de stimulare senzoriala si este special conceput pentru a distra pisica si, in acelasi timp, ajuta pisica sa isi exprime instinctele naturale de vanatoare.

Catit Play Circuit se poate utiliza individual sau combinat cu diferite ansambluri CatIt Senses (disponibile separat) pentru a crea un adevarat centru de activitate senzoriala pentru pisica ta.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Plata & Securitate

Metode de plata

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

Informatiile tale de plata sunt procesate in siguranta. Nu stocam detaliile cardului de debit/credit si nu avem acces la informatiile cardului tau.