Categorii
Cos de cumparaturi

  Stimati clienti, in perioada 22.07.2019 - 29.07.2019 preluam doar comenzi plasate online.  
  Comenzile telefonice vor fi dispnibile doar dupa 29.07.2019. Va multumim pentru intelegere.  

JBL

Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, AquaEx Set 10-35 NANO Mic dar puternic, curatator de substrat pentru acvarii nano.O retea de aspiratie amovibila care protejeaza creveti si pesti mici de a fi aspirati accidental in interior. Profilul patrat permite, de asemenea, curatarea  colturilor in acvariu.   Dimensiune: 3,5 cm (latime..
52,06 lei
Fara TVA:43,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL AquaEx Set 20-45 Curatator cu gheare pentru ajustarea variabila a puterii de aspirare. Diametru rotund cu "colturi" pentru curatarea usoara a colturilor din acvariu si locurile care sunt greu accesibile. Supapa de aspiratie poate fi dispensata cu grund initial de gura. Diametru interior 40 m..
87,11 lei
Fara TVA:73,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, AquaEx Set 45-70 Curatator cu gheare pentru ajustarea variabila a puterii de aspirare. Diametru rotund cu "colturi" pentru curatarea usoara a colturilor din acvariu si locurile care sunt greu accesibile. Supapa de aspiratie poate fi dispensata cu grund initial de gura. Diametru interior 40 ..
101,39 lei
Fara TVA:85,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Digest 12 fiole BioDigest este eficace atat In ‹apa proaspata cat si in rezervoarele de apa marina si este o solutie concentrata de bacterii care filtreaza biologic si elimina deseurile din acvariu. Informatii BioDigest :  - Compus din tulpini de bacterii vii - Curata acvariul de d..
89,96 lei
Fara TVA:75,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Digest 30 fiole BioDigest este eficace atat In ‹apa proaspata cat si in rezervoarele de apa marina si este o solutie concentrata de bacterii care filtreaza biologic si elimina deseurile din acvariu. Informatii BioDigest :  - Compus din tulpini de bacterii vii - Curata acvariul de deseu..
153,15 lei
Fara TVA:128,70 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prodibio, Bio Digest 6 fiole BioDigest este eficace atat In ‹apa proaspata cat si in rezervoarele de apa marina si este o solutie concentrata de bacterii care filtreaza biologic si elimina deseurile din acvariu. Informatii BioDigest :  - Compus din tulpini de bacterii vii - Curata acvariul de de..
63,96 lei
Fara TVA:53,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Denitrol 100 ml RO Elimina biologic nitratul. Detoxifica apa cu formula de start rapid cu ajutorul bacteriilor de curatare foarte active si enzime. 8 culturi de bacterii complementare pentru descompunerea proteinelor(bacterii heterotropic), amoniu si nitriti. Primul peste poate fi introdus ..
44,86 lei
Fara TVA:37,70 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, Denitrol 250 ml GB Elimina biologic nitratul. Detoxifica apa cu formula de start rapid cu ajutorul bacteriilor de curatare foarte active si enzime. 8 culturi de bacterii complementare pentru descompunerea proteinelor(bacterii heterotropic), amoniu si nitriti. Primul peste poate fi introdus ..
78,84 lei
Fara TVA:66,25 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, FilterBoost D/GB Bacterii pure special cultivate pe granule minerale, prelungesc intervalele de curatare a tuturor filtrelor de pana la 6 ori volumul filtrului in litri. Tulpinile bacteriene heterotrofe rup In mod eficient pe noroi si sedimente, prevenind materialul de filtrare de a se Infund..
15,47 lei
Fara TVA:13,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL FilterStart RO Concentrat de 15 milioane de bacterii care descompun poluantii, In special proteinele‹, amoniu / amoniacul si nitriti. Aplicatie recomandata la orice filtru nou si de fiecare data cand se curata filtrul . Special recomandat dupa medicamente bactericide, cum ar fi JBL Furanol sa..
17,02 lei
Fara TVA:14,30 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
 JBL ReptilDay, 100 W Lumina zilei full spectru 2900 K. Produce zone de caldura si lumina, In acelasi timp. Reptilele asociaza lumina cu caldura si, prin urmare, cauta In mod special  aceasta sursa de lumina pentru a se incalzi. 15% mai multa lumina si durata de viata fata de spoturile conventi..
84,79 lei
Fara TVA:71,25 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL ReptilDay 35 W Lumina zilei full spectru 2900 K. Produce zone de caldura si lumina, In acelasi timp. Reptilele asociaza lumina cu caldura si, prin urmare, cauta In mod special  aceasta sursa de lumina pentru a se incalzi. 15% mai multa lumina si durata de viata fata de spoturile conventiona..
38,68 lei
Fara TVA:32,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
 JBL ReptilDay, 50 W Lumina zilei full spectru 2900 K. Produce zone de caldura si lumina, In acelasi timp. Reptilele asociaza lumina cu caldura si, prin urmare, cauta In mod special  aceasta sursa de lumina pentru a se incalzi. 15% mai multa lumina si durata de viata fata de spoturile conventio..
38,68 lei
Fara TVA:32,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL ReptilDay 75 W Lumina zilei full spectru 2900 K. Produce zone de caldura si lumina, In acelasi timp. Reptilele asociaza lumina cu caldura si, prin urmare, cauta In mod special  aceasta sursa de lumina pentru a se incalzi. 15% mai multa lumina si durata de viata fata de spoturile conventiona..
86,28 lei
Fara TVA:72,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, ReptilJungle Daylight Lampa cu economisire de energie, avand o concentratie de UV neglijabila pentru animalel care nu tolereaza lumina UV sau care au o alta sursa de radiatii UV. Lampa cu spectru de zi, 24 W Temperatura de culoare 4000 °K  Cu un soclu E27.   ..
92,82 lei
Fara TVA:78,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, ReptilSpot Halodym, 28 W Lampa speciala radianta din sticla de neodim cu spectru echilibrat de lumina zilei.Sticla de neodim permite o reproducere buna a culorilor si un contrast ridicat. Becul faciliteaza cresterea plantelor si vitalitatea animalelor. Tehnologia becurilor cu neodim reduce c..
55,04 lei
Fara TVA:46,25 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, ReptilSpot Halodym, 42 W Lampa speciala radianta din sticla de neodim cu spectru echilibrat de lumina zilei.Sticla de neodim permite o reproducere buna a culorilor si un contrast ridicat. Becul faciliteaza cresterea plantelor si vitalitatea animalelor. Tehnologia becurilor cu neodim reduce c..
63,96 lei
Fara TVA:53,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL, ReptilSpot Halodym 70 W Lampa speciala radianta din sticla de neodim cu spectru echilibrat de lumina zilei.Sticla de neodim permite o reproducere buna a culorilor si un contrast ridicat. Becul faciliteaza cresterea plantelor si vitalitatea animalelor. Tehnologia becurilor cu neodim reduce co..
69,91 lei
Fara TVA:58,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL Solar UV-Spot  plus 100 W Lumina reflectoare UV, cu garantie de operare. Consumabile UV-A, UV-B, caldura si lumina zilei pentru toate terarii. 38% UV-A 7% UV-B. Dedicat pentru toate accesoriile E27. Cu un termostat integrat Impotriva supraIncalzirii. Nu produce  radiatii daunatoare UV-C . Putere..
297,18 lei
Fara TVA:249,73 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
JBL Solar UV-Spot plus 160 W Lumina reflectoare UV, cu garantie de operare. Consumabile UV-A, UV-B, caldura si lumina zilei pentru toate terarii. 38% UV-A 7% UV-B. Dedicat pentru toate accesoriile E27. Cu un termostat integrat Impotriva supraIncalzirii. Nu produce  radiatii daunatoare UV-C . Putere ..
318,69 lei
Fara TVA:267,81 lei
Afisare 1 - 20 din 459 (23 pagini)