Categorii
Cos de cumparaturi

Informatii despre livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra, veti primi in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare.

Asiguram ambalarea corespunzatoare si livrarea produselor comandate de pe site-ul www.animalulfericit.ro, in cele mai bune conditii de transport si depozitare, in orice localitate din Romania. Va rugam sa verificati integritatea ambalajului si sa nu primiti produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau sa intocmiti proces verbal cu agentul Fan Courier. 

Livrarea comenzilor se face in termen de 1 - 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii*, in functie de produsele disponibile in stoc sau la furnizori.

*Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti, sunt cazuri in care livrarea se va face in ziua comenzii.

Comenzile cu livrare in Bucuresti 

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 170 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 170 lei, se percepe o taxa de transport de 18 lei.

**Comenzile cu livrare in alte localitati din Romania (fara taxa de km suplimentari)

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 170 lei, in localitatile din Romania care se regasesc in lista de acoperire FAN Courier.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 170 lei, se percepe o taxa de transport de 18 lei.

***Comenzile cu livrare in alte localitati din Romania (cu taxa de km suplimentari)

Stimate client, poate fi aplicata o taxa suplimentara de transport de 20 lei pentru localitatile din Romania care nu se regasesc in lista de acoperire FAN Courier. In cazul in care taxa de km exteriori se aplica, dar nu ati fost instiintat in momentul finalizarii comenzii, veti fi contactat telefonic sau email, in cel mai scurt timp.

Transport – Ambalare: In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Acceptarea bunurilor

La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia (cash sau card). Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

Consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora, conform conditii generale de retur disponibile aici.

Transferul de proprietate

In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii. 

In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

Informatii utile despre livrare

Comenzile plasate inainte de ora 13:00 pot fi procesate in aceeasi zi lucratoare.

Scopul nostru este ca produsele sa ajunga la dumneavoastra cat mai repede dupa ce ati finalizat comanda. Depozitul central se afla in Bucuresti, insa pentru a ajunge la dumneavoastra in 24h de la confirmarea stocului, in functie de localitatea dumneavoastra, putem trimite uneori direct de la depozite din Constanta, Iasi, Ploiesti, Cluj-Napoca, Brasov, sau Lugoj.

Termenul de livrare (1 - zile lucratoare) va fi respectat, insa pot exista cartari gresite in depozitele firmei de curierat. Operatorii nostri monitorizeaza atent stadiul livrarii si veti fi informat telefonic sau email daca nu se respecta data de livrare stabilita.


Va multumim ca ati ales magazinul nostru!

Echipa AnimalulFericit.ro

WhatsApp

Lasa un mesaj: