Categorii
Cos de cumparaturi

Igiena ochi si urechi

Igiena ochi si urechi
Disponibilitate: Disponibilitate
Produs pentru igiena zonei oculareProprietati: Curatare delicata, Inlatura peteleReproduce lacrimile naturale pentru a inlatura cu usurinta murdaria si petele de pe blana din jurul ochilor.Instructiuni: Instructiuni: Se aplica pe un tampon de vata si se curata zona din jurul ochilor...
39,00 lei
Fara TVA:32,77 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
Produs pentru igiena urechilorProprietati: Odorizant, Calmant, ProtectorZincul si Ramnoza calmeaza pielea si ajuta la echilibrarea ecosistemului delicat al canalului auricular.Instrucțtuni: Se introduce cu grija, partial varful flaconului in canalul auricular si se aplică o cantitate mic..
39,00 lei
Fara TVA:32,77 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Actea Oto 30 ml - Picaturi auriculare, anti-cerumen, calmante si igienizanteCompozitie: Aqua (apa), Glicerina, Arginina, Lactoferricin, Alcool benzilic, Carbomer, Triclosan, Polisorbat 80, Glycerophosphoinositol lizina, Ethylhexylglycerin, Glycine hydrochloride, Silicat de aluminiu si magneziu, A..
83,30 lei
Fara TVA:70,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
NEOXIDE  solutie pentru curatarea urechilor la caini si pisici, cu aplicator anatomic si non-traumaticCompozitie: dipropilen glicol, glicerina, propilen glicol, acid oleic, acid lactic, acid salicilic, Aloe ferox 0,5%, Propolis cera, parfum, apa, clorexidina digluconata 0,05%, BHT.Indic..
24,99 lei
Fara TVA:21,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
OPTIVET – solutie oftalmica pentru animale de companie si alte animale miciCompozitie: apa, fosfat de sodiu dibazic, clorida de sodiu, fosfat de sodiu, disodiu EDTA, clorura de benzalconiu.Indicatii: preparat oftalmic pentru curatarea zonei oculare pentru animale de companie si alte animale ..
17,99 lei
Fara TVA:15,12 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Solutie pentru curatarea petelor din jurul ochilor, pentru caini si pisici. 50ml. Producator: BEAPHAR..
29,76 lei
Fara TVA:25,01 lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Contact:
0721.245.330