Categorii
Cos de cumparaturi

Igiena ochi si urechi

Igiena ochi si urechi
Disponibilitate: Disponibilitate
NEOXIDE  solutie pentru curatarea urechilor la caini si pisici, cu aplicator anatomic si non-traumaticCompozitie: dipropilen glicol, glicerina, propilen glicol, acid oleic, acid lactic, acid salicilic, Aloe ferox 0,5%, Propolis cera, parfum, apa, clorexidina digluconata 0,05%, BHT.Indic..
35,00 lei
Fara TVA:29,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
OPTIVET – solutie oftalmica pentru animale de companie si alte animale miciCompozitie: apa, fosfat de sodiu dibazic, clorida de sodiu, fosfat de sodiu, disodiu EDTA, clorura de benzalconiu.Indicatii: preparat oftalmic pentru curatarea zonei oculare pentru animale de companie si alte animale ..
24,99 lei
Fara TVA:21,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Servetelele speciale pentru curatarea petelor din jurul ochilor. Sunt imbibate intr-o solutie de curatare a petelor de pe blanita din jurul ochilor produse de aciditatea lacrimilor Continut: 90 buc..
66,29 lei
Fara TVA:55,70 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Servetele umede sub forma de discuri, speciale pentru curatarea delicata a murdariei si a cerumenului din urechile sensibile ale cainilor. Folosirea regulata mentine igiena urechilor si previne inflamatiile cauzate de murdarie. Continut cutie: 90 bucati..
80,55 lei
Fara TVA:67,69 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Solutie pentru curatarea petelor din jurul ochilor, pentru caini si pisici. 50ml. Producator: BEAPHAR..
35,33 lei
Fara TVA:29,69 lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)