Categorii
Cos de cumparaturi

Igiena ochi si urechi

Igiena ochi si urechi
Disponibilitate: Disponibilitate
ALOEPLUS OTORI Emulsie pentru igiena urechilor, pentru caini si pisici fl 125 mlEste o emulsie auriculara cu actiune de curatare, emolienta si calmanta. Datorita ingredientelor sale naturale cu proprietati antiinflamatorii, antibacteriene, antifungice, care ajuta procesul de epitelizare, poate fi ut..
98,25 lei
Fara TVA:82,56 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
NEOXIDE  solutie pentru curatarea urechilor la caini si pisici, cu aplicator anatomic si non-traumaticCompozitie: dipropilen glicol, glicerina, propilen glicol, acid oleic, acid lactic, acid salicilic, Aloe ferox 0,5%, Propolis cera, parfum, apa, clorexidina digluconata 0,05%, BHT.Indic..
35,00 lei
Fara TVA:29,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
OPTIVET – solutie oftalmica pentru animale de companie si alte animale miciCompozitie: apa, fosfat de sodiu dibazic, clorida de sodiu, fosfat de sodiu, disodiu EDTA, clorura de benzalconiu.Indicatii: preparat oftalmic pentru curatarea zonei oculare pentru animale de companie si alte animale ..
33,00 lei
Fara TVA:27,73 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Solutie de curatare a urechilorSolutia de curatare a urechilor Sanocyn forte este un produs pentru curatarea sigura, usoara si eficienta a urechilor animalelor. Murdaria si impuritatile sunt clatite, iritatiile sunt atenuate, bacteriile, virusii si ciupercile sunt combatute in mod specific.Produsul ..
70,00 lei
Fara TVA:58,82 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Servetelele speciale pentru curatarea petelor din jurul ochilor. Sunt imbibate intr-o solutie de curatare a petelor de pe blanita din jurul ochilor produse de aciditatea lacrimilor Continut: 90 buc..
74,47 lei
Fara TVA:62,58 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Servetele umede sub forma de discuri, speciale pentru curatarea delicata a murdariei si a cerumenului din urechile sensibile ale cainilor. Folosirea regulata mentine igiena urechilor si previne inflamatiile cauzate de murdarie. Continut cutie: 90 bucati..
90,50 lei
Fara TVA:76,05 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
Solutie pentru curatarea petelor din jurul ochilor, pentru caini si pisici. 50ml. Producator: BEAPHAR..
37,09 lei
Fara TVA:31,17 lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: