Categorii
Cos de cumparaturi

Hranitoare si adapatoare

Hranitoare si adapatoare
Disponibilitate: Disponibilitate
Inel plutitor pentru hrana pestilor din acvariu Inel pentru hrana cu diferite nivele de adaptare pentru acvarii, cu o pozitionare perfecta chiar si atunci cand nivelul apei oscileaza.Este un ideal plasament pentru hranirea pestilor din acvariu, prin care nu se creeaza pierderi.Pestii au acces rapid ..
21,12 lei
Fara TVA:17,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Exo Terra  Rasina speciala fac din adapator un decor util, ce imita piatra naturala. Rezervorul de 250ml, ofera o sursa constanta de apa praspata. - Design stabil pentru prevenirea rasturnarilor accidentale - Asigura o sursa constanta de apa proaspata - Aspectul natural este pe..
64,82 lei
Fara TVA:54,47 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Exo Terra Water Dish - Large Adapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite integ..
78,49 lei
Fara TVA:65,96 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
HAGEN, ADAPATOR MEDIU PT. REPTILEAdapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite inte..
43,74 lei
Fara TVA:36,76 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
HAGEN, ADAPATOR MIC PT. REPTILEAdapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite integr..
36,02 lei
Fara TVA:30,27 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Exo Terra Water Dish - X-Large Adapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite integrarea..
113,82 lei
Fara TVA:95,65 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Medium PT2812 Hranitorul Exo Terra are un finisaj de piatra naturala si foarte realist la exterior avand o suprafata neteda fara damburi, non-suprafata pe interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor daunatoare si sunt usor de curatat. Culoarea naturala neutra permi..
95,54 lei
Fara TVA:80,29 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor Mediu Pt. ReptileHagen Hranitor Mediu Pt. Reptile Calitatea hranei, dar si modul in care este servita aceasta asigura sanatatea reptilelor. Hranitorul cu aspect realist, de piatra, la exterior si interior neted, asigura suportul ideal pentru servirea..
66,95 lei
Fara TVA:56,26 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor Meniu Termite HillHagen Hranitor Meniu Termite Hill Hranitorul Termite Hill este special creat pentru adiministrarea vitaminelor sub forma de pulbere si hranirea reptilelor cu insecte vii: greieri, lacuste, etc. Hranitorul este facut din rasini pentru..
103,97 lei
Fara TVA:87,37 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor Vivicator Hranitorul Vivicator este un hranitor controlat prin telecomanda, o alternativa perfecta la hranirea cu insecte vii a reptilelor sau amfibienilor. Vibratiile de cu frecventa inalta simuleaza miscarea insectelor vii, pe platforma din caiciuc...
136,16 lei
Fara TVA:114,42 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Large PT2813 Hranitorul Exo Terra are un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda fara samburi, non-suprafata pe interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor daunatoare si a fi usor de curatat. Culoarea naturala neutra permite inte..
95,54 lei
Fara TVA:80,29 lei
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)