Categorii
Cos de cumparaturi

Hranitoare si adapatoare

Hranitoare si adapatoare
Disponibilitate: Disponibilitate
PrezentareHranitor special conceput pentru a transforma ora mesei Intr-un joc provocator Stimuleaza instinctul natural ale pisicilor si capacitatea lor de a captura hrana cu labutele Prelungeste semnificativ timpul de hranire, printr-un joc interactiv si reduce riscul de a se Ineca sau balona ..
107,26 lei
Fara TVA:90,14 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Incurajeaza pisicile sa "munceasca" pentru hrana/recompensele lor intr-un mod distractiv Design-ul inteligent se joaca cu instinctele pisicii de a utiliza labutele pentru a scoate cantitati mici de hrana, stimuland astfel activitatea lor si reducand apetitul.Tuburileau capatelerotunjite, fiindastfe..
67,37 lei
Fara TVA:56,62 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor care distreaza si hraneste pisica in acelasi timp. Senses 2.0 Food Tree este solutia de hranire pentru pisicile care tind sa manance repede. Aceasta jucarie inteligenta incetineste hranirea -pisica trebuie sa "munceasca" pentru hrana sa, mutand cu labutele crochetele de hrana prin deschide..
96,71 lei
Fara TVA:81,27 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Fantana 50050  Ca si oamenii, cainii si pisicile au nevoie de apa pentru a supravietui. Aceasta fantana le asigura in mod permanent apa proaspata si curata si, in plus, este dotata cu un recipient in care sa le puteti oferi hrana preferata de animaluatele dumneavoastra. - Buna ..
241,70 lei
Fara TVA:203,11 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
- Adapatoare fantana ce asigura in permanenta apa proaspata si curata - Circulatia si filtarea continua a apei stimuleaza animalele sa bea o cantitate mai mare de apa, asigurand o buna functionare a rinichilor. - Filtrul de carbune activ absoarbe depunerile, resturile de mancare, par sau sedimente..
157,12 lei
Fara TVA:132,03 lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Contact:
0721.245.330