Categorii
Cos de cumparaturi

Natures Protection

Natures Protection
Disponibilitate: Disponibilitate
Hrana completa pentru pisici adulteVarsta 1 an +Hrana pentru pisicile de apartamentAjuta pisicile sa ramana sanatoase si active, indiferent de consumul  redus de energieCantitate redusa de energie si L-carnitina ajuta la metabolismul grasimilor Nivelurile controlate de minerale impiedica f..
166,99 lei
Fara TVA:153,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hrana completa pentru pisici sterilizate Varsta 1 an + Hrana pentru pisici sterilizateNutritie complet echilibrata, cu cantitati reduse de grasimi si L-carnitina ajuta la prevenirea supraponderalitatii si a obezitatiiCu proteine de origine animala ce sustin scheletul muscular si aciditatea..
200,22 lei
Fara TVA:183,69 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hrana completa pentru pisici adulteVarsta 1 an +Previne afeciunile digestiveDigestie optima pentru pisici adulteHrana completa pentru pisici cu tractul digestiv sensibilToti nutrientii sunt selectati pentru a favoriza digestiaSursele de proteina animala si carbohidratii (cartofi, fragmente de orez) ..
232,66 lei
Fara TVA:213,45 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dieta completa pentru pisici adulteVarsta 1 an +Reduce aparitia struvitilorDieta complet echilibrata pentru pisicile care prezinta risc de aparitie a calculilor urinariCu clinoptilolit natural dinamic micronizat (MZG), ce absoarbe toxinele din organism eliminandu-le prin fecale, totodata fiind ..
232,66 lei
Fara TVA:213,45 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hrana completa pentru kittenPana la varsta de 1 an Hrana complet echilibrata pe care pisicile intotdeauna o vor manca cu placereToti nutrientii sunt selectati corespunzator pentru a asigura un inceput perfect al stadiului de viata.Cu un grad inalt de digestibilitate , pentru a facilita trecerea..
232,66 lei
Fara TVA:213,45 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
Hrana completa pentru pisici adulte cu blana lungaVarsta 1 an + Hrana pentru pisicile cu par lungFormulata conform unei nutritii complet echilibrate. Hrana destinata satisfacerii nevoilor speciale ale pisicilor cu par lung.Proteinele din peste si sursele de grasimi asigura cantitatea optima de ..
172,33 lei
Fara TVA:158,10 lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: