Categorii
Cos de cumparaturi

Petkult

Petkult
Disponibilitate: Disponibilitate
Petkult Sensitive Maxi Adult Lamb & Rice este o formula avansata de hrana naturala hipoalergenica ce asigura nutrientii necesari pentru sanatatea si bunastarea cainilor adulti de talie mare (+ 18 luni). Este o hrana cu 60% carne deshidratata de calitate superioara si ingrediente simple ..
208,53 lei
Fara TVA:191,31 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Petkult Sensitive Maxi Junior Lamb & Rice este o formula avansata de hrana naturala hipoalergenica ce asigura nutrientii necesari pentru sanatatea si bunastarea cainilor junior de talie mare (6 - 18 luni). Este o hrana cu 60% carne deshidratata de calitate superioara si ingrediente simp..
229,99 lei
Fara TVA:211,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Petkult Sensitive Medium Adult Lamb & Rice este o formula avansata de hrana naturala hipoalergenica ce asigura nutrientii necesari pentru sanatatea si bunastarea cainilor adulti de talie medie (+ 15 luni). Este o hrana cu 60% carne deshidratata de calitate superioara si ingrediente simp..
206,99 lei
Fara TVA:189,90 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Petkult Sensitive Medium Junior Lamb & Rice este o formula avansata de hrana naturala hipoalergenica ce asigura nutrientii necesari pentru sanatatea si bunastarea cainilor junior de talie medie (6 - 15 luni). Este o hrana cu 60% carne deshidratata de calitate superioara si ingrediente s..
229,99 lei
Fara TVA:211,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Petkult Sensitive Mini Adult Lamb & Rice este o formula avansata de hrana naturala hipoalergenica ce asigura nutrientii necesari pentru sanatatea si bunastarea cainilor de talie mica in perioada de crestere si dezvoltare (+ 10 luni). Este o hrana cu 60% carne deshidratata de miel si cur..
265,55 lei
Fara TVA:243,62 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Petkult Sensitive Mini Junior Lamb & Rice este o formula avansata de hrana naturala hipoalergenica ce asigura nutrientii necesari pentru sanatatea si bunastarea cainilor de talie mica in perioada de crestere si dezvoltare (6 - 10 luni). Este o hrana cu continut energetic ridicat cu 60% ..
265,55 lei
Fara TVA:243,62 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Petkult Sensitive Starter Lamb & Orez este o formula avansata de hrana naturala hipoalergenica ce asigura nutrientii necesari pentru sanatatea si bunastarea catelusilor de toate taliile in perioada de crestere si dezvoltare (1 - 12 luni). Este o hrana cu continut energetic ridicat cu 60..
225,23 lei
Fara TVA:206,63 lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Hrana PETKULT – este o hrana  superpremium natural hipoalergenica, atat umeda cat si usacata, dezvoltata in parteneriat cu cei mai buni fabricanti specializati in productia de hrana pentru caini si pisici.

Condus de necesitatile naturale ale cainilor, PETKULT respecta formula unei nutritii sanatoase, satisfacand cerintele esentiale unei bune functionari a organismului animal: lipide, carbohidrati, vitamine, antioxidanti si un nivel ridicat de carne.

Contact:
0721.245.330