Categorii
Cos de cumparaturi

Dog Concept

Dog Concept
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Adult Large Breed 15 KgHrana completa Premium pentru caini adulti de talie mare. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in carne de pu..
140,38 lei
Fara TVA:128,79 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Adult Mini Breed 8 KgHrana completa Premium pentru caini adulti de talie mica. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui și extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine și minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in carne de pui ..
83,89 lei
Fara TVA:76,96 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Adult Regular 15 KgHrana completa Premium pentru caini adulti din toate rasele. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in carne de pui..
127,38 lei
Fara TVA:116,86 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Adult Sensitive 15 KgHrana completa Premium pentru caini adulti sensibili din toate rasele. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de miel si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in..
153,88 lei
Fara TVA:141,18 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Puppy&Junior 15 KgHrana completa Premium pentru catei in crestere si caini tineri din toate rasele. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hran..
168,42 lei
Fara TVA:154,51 lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Contact:
0721.245.330