Categorii
Cos de cumparaturi

Dog Concept

Dog Concept
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Adult Large Breed 15 KgHrana completa Premium pentru caini adulti de talie mare. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in carne de pu..
186,72 lei
Fara TVA:171,30 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Adult Mini Breed 8 KgHrana completa Premium pentru caini adulti de talie mica. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui și extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine și minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in carne de pui ..
116,29 lei
Fara TVA:106,68 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Adult Sensitive 15 KgHrana completa Premium pentru caini adulti sensibili din toate rasele. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de miel si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in..
212,87 lei
Fara TVA:195,29 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Dog Concept Puppy&Junior 15 KgHrana completa Premium pentru catei in crestere si caini tineri din toate rasele. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hran..
251,95 lei
Fara TVA:231,15 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
Dog Concept Adult Regular 15 KgHrana completa Premium pentru caini adulti din toate rasele. Am pregatit o reteta speciala pentru caini, bogata in carne de pui si extract de yucca. Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a oferi cainelui tot ce este mai bun. – Hrana bogata in carne de pui..
173,87 lei
Fara TVA:159,51 lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: