Categorii
Cos de cumparaturi

  Stimati clienti, preluam doar comenzi online 

  Pentru contact, va rugam sa ne trimiteti email la: contact@animalulfericit.ro  

  Va multumim pentru intelegere.  

Natures Menu

Natures Menu
Disponibilitate: Disponibilitate
Natures Menu Cat Pui si Curcan Hrana pentru PisiciEste una din putinele retete create special pentru o hranire naturala, ingredientelesale sunt echilibrate astfel incat sa ofere pisicii toate elementele de care are nevoie pentru a se mentine sanatoasa si energetica in fiecare zi.Produsel..
5,00 lei
Fara TVA:4,59 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Natures Menu Cat Pui Somon si Ton Hrana pentru PisiciEste una din putinele retete create special pentru o hranire naturala, ingredientelesale sunt echilibrate astfel incat sa ofere pisicii toate elementele de care are nevoie pentru a se mentine sanatoasa si energetica in fiecare zi.Produ..
5,00 lei
Fara TVA:4,59 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
Natures Menu Cat Senior Hrana pentru PisiciEste una din putinele retete create special pentru nevoile speciale ale pisicilor ajunse la seniorat, reteta sa cu pui, somon si cod este perfecta pentru a oferi pisicilor nutrientii si vitalitatea de care au nevoie in fiecare zi.Produsele Nat..
5,00 lei
Fara TVA:4,59 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Natures Menu Cat Vita si Pui Hrana pentru PisiciNatures Menu Cat este una din putinele retete create special pentru o hranire naturala, ingredientele sale sunt echilibrate astfel incat sa ofere pisicii toate elementele de care are nevoie pentru a se mentine sanatoasa si energetica in fiecar..
5,00 lei
Fara TVA:4,59 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Natures Menu KittenNatures Menu Cat este una din putinele retete create special pentru nevoile speciale ale pisicutelor aflate in perioada de crestere, ingredientele sale sunt echilibrate astfel incat sa ofere pisicii toate elementele de care are nevoie pentru a se mentine sanatoasa si energetic..
5,00 lei
Fara TVA:4,59 lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Natures Menu este o mancare de inalta calitate cu palatabilitate ridicata perfecta ca sursa naturala de nutrienti si energie.

Pliculetele de Natures Menu contin vitamine si minerale corect echilibrate pentru a mentine vitalitatea si sanatatea. Fiecare pliculet contine minim 60% carne de calitate si 0% porumb, orz, secara, ovaz, produse lactate, coloranti, aromanti sau conservanti artificiali.

Produsele Natures Menu sunt concepute pentru a asigura echilibrul perfect de nutrienti naturali si minerale brute.