Categorii
Cos de cumparaturi

Exo Terra

Disponibilitate: Disponibilitate
Conector pentru sistemul de dezaburire Exo Terra Monsoon RS400, ce permite adaugarea unei alte duze la sistemul existent...
24,78 lei
Fara TVA:20,83 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
✔ Replici extrem de realiste ale plantelor de jungla naturale. ✔ Usor de curatat si de Intretinut. ✔ Pot fi folosite In combinatie cu plante vii. ✔ Creeaza locuri de ascundere naturale. ✔ Pot fi folosite In locurile unde plantele naturale nu pot supravietui (terarii sterile sau de carantin..
14,67 lei
Fara TVA:12,33 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Prezentare ✔ Suport metalic cu balast si bec inclus. ✔ Design modern. ✔ Usor de instalat si de reglat. ✔ Niveluri optime de lumina, caldura, UVA si UVB. ✔ Imita foarte bine lumina naturala. ✔ Ajuta la bunastarea animalelor . ✔ Intensifica culorile naturale ale reptilelor. ✔ P..
1.454,33 lei
Fara TVA:1.222,13 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Datorita designului sau unic, Exo Terra Waterfall poate fi instalata oriunde in terariului. Circulatia apei este asigurata de Terra Exo Repti pompa Flo (inclusa). Cascada este format din mai multe parti pentru a facilita curatarea. Din motive de siguranta, peretii rezervorului de colectare sunt brut..
276,43 lei
Fara TVA:232,29 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
HAGEN, ADAPATOR MEDIU PT. REPTILEAdapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite inte..
45,93 lei
Fara TVA:38,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Exo Terra Water Dish - Large Adapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite integ..
82,42 lei
Fara TVA:69,26 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Exo Terra  Rasina speciala fac din adapator un decor util, ce imita piatra naturala. Rezervorul de 250ml, ofera o sursa constanta de apa praspata. - Design stabil pentru prevenirea rasturnarilor accidentale - Asigura o sursa constanta de apa proaspata - Aspectul natural este pe..
68,07 lei
Fara TVA:57,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
HAGEN, ADAPATOR MIC PT. REPTILEAdapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite integr..
37,82 lei
Fara TVA:31,78 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Exo Terra Water Dish - X-Large Adapatorile Exo Terra au un finisaj de piatra naturala foarte realist la exterior si o suprafata neteda la interior. Vasele sunt acoperite pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a fi usor de curatat si intretinut. Culoarea naturala neutra permite integrarea..
119,36 lei
Fara TVA:100,30 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Coco HuskExo Terra Coco Husk este facut din coji de nuca de cocos comprimate provenite din plantatiile situate in Asia.Acest substrat ecologic este ideal pentru cresterea umiditatii in terariu si este complet sigur pentru broaste, salamandre si animale care stau in vizuini sau sapa. ..
18,39 lei
Fara TVA:15,46 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Asternut Desert Sand Galben - 4.5 Kg, nisip desertic natural:- fara coloranti artificiali sau alti aditivi chimici - nisipul a fost cernut pentru a elimina impuritatile si pentru a obtine o granulatie fina omogena - excelent conductor termic - stimuleaza comportamentul natural de a scurma si ..
63,01 lei
Fara TVA:52,95 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Desert Sand Rosu 4. 5 KGExo Nisip Terra Desert Terariu este nisip natural desertic real, fara adaos de coloranti fara substante chimice. Nisipul a fost cernut pentru a elimina impuritatile si pentru a obtine o granulatie omogena.Specificatii: -desert natural fara chimicale sau adaos ..
63,01 lei
Fara TVA:52,95 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Forest Bark, 8,8 L absorbe si elibereaza usor umezeala, stimuleaza comportamentul natural al reptilelo Specificatii: -100% din coaja naturala de brad -absorbe si elibereaza usor umezeala -controleaza nivelul de umiditate din aer -stimuleaza comportamentul natural al reptilelor -absoarbe deseur..
82,55 lei
Fara TVA:69,37 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Exo Terra Forest MossExo Terra Forest Moss este un comprimat real de muschi cultivati in Asia tropicala. Substrat ecologic este ideal pentru cresterea umiditatii in terariu si este complet sigur pentru broaste, salamandre si crearea de vizuini sau sapatul animalelor. Exo Terra Forest Moss ..
53,17 lei
Fara TVA:44,68 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hagen Exo Terra Jungle Earth -100% substrat natural -Ideal pentru terarii naturale sau set-up-uri -Perfect pentru reptile iubitoare de umiditate -Stimuleaza comportamentul natural al reptilelor pentru sapat vizuini -Substrat nutritional pentru plantele vii..
82,55 lei
Fara TVA:69,37 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Asternut Plantation Soil - 8,8 L X 3 Buc  Substrat 100 % natural, obtinut din fibre de nuca de cocos din plantatiile tropicale din Asia. Excelent pentru reptile ce traiesc in medii tropicale. Acest substrat ecologic este ideal pentru mentinerea umiditatii in terariu si este sigur pentru br..
36,24 lei
Fara TVA:30,46 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bec Sun Glo - 100 W A21 Pt2112 Becul Daytime Heat cu un strat de sticla neodyum, furnizeaza lumina cu un spectru larg, asemanatoare luminii naturale. Datorita spectrului larg al luminii se creaza o atmosfera ideala pentru fotosinteza plantelor naturale iar ra..
48,07 lei
Fara TVA:40,39 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bec Sun Glo - 15 W Pt2100 Becul Daytime Heat cu un strat de sticla neodyum, furnizeaza lumina cu un spectru larg, asemanatoare luminii naturale. Datorita spectrului larg al luminii se creaza o atmosfera ideala pentru fotosinteza plantelor naturale iar radiati..
42,86 lei
Fara TVA:36,02 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bec Sun Glo - 60 W Pt2110 Becul Daytime Heat cu un strat de sticla neodyum, furnizeaza lumina cu un spectru larg, asemanatoare luminii naturale. Datorita spectrului larg al luminii se creaza o atmosfera ideala pentru fotosinteza plantelor naturale iar radiati..
36,89 lei 42,86 lei
Fara TVA:31,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Lampa Heat Glo - 100w Becul emite unde cu infrarosu si este o lampa de incalzire tipica. Folosind lampa Glo Light care are un reflector special incorporat puteti dirija dirija caldura in orice directie este necesar. - Asigura confortul termic al reptilelor pe..
52,40 lei
Fara TVA:44,03 lei
Afisare 1 - 20 din 139 (7 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: