Categorii
Cos de cumparaturi

Cuiburi

Cuiburi
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Exotice Plastic Acest cuib atractic din plastic este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fi..
33,35 lei
Fara TVA:28,03 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Extern Lux De Plastic  Acest cuib din plastic dispune de un design atractic. Este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Ofera pasarilor posibilitatea de a se ascunde in locul special conceput pentru acest lucru, simtindu-se astfe..
26,84 lei
Fara TVA:22,55 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Metal 136 Acest cuib este un accesoriu placut de pasarile dumneavoastra. - Este rezistent, fiind realizat din metal. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fiind prevazut cu doua carlig..
32,13 lei
Fara TVA:27,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Perla 83  Acest cuib atractic din plastic este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fiind prevazut cu doua carlige din p..
41,05 lei
Fara TVA:34,49 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Regio 39 Acest cuib este un accesoriu placut de pasarile dumneavoastra. - Este rezistent, fiind realizat din material plastic. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta in colivie. Dimensiune: 10 cm..
16,92 lei
Fara TVA:14,22 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Perus Medium  Acest cuib dragut din lemn, pentru pasari a fost special conceput pentru a le asigura locul potrivit pentru retragere si odihna. Accesoriul ideal pentru toate coliviile. - Protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor sunt asigurate. - Curatare usoare datorita ac..
43,09 lei
Fara TVA:36,21 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Perus Mini Acest cuib dragut din lemn, pentru pasari a fost special conceput pentru a le asigura locul potrivit pentru retragere si odihna. Accesoriul ideal pentru toate coliviile. - Protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor sunt asigurate. - Cu..
27,37 lei
Fara TVA:23,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Perus Small Acest cuib dragut din lemn, pentru pasari a fost special conceput pentru a le asigura locul potrivit pentru retragere si odihna. Accesoriul ideal pentru toate coliviile. - Protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor sunt asigurate. - C..
34,80 lei
Fara TVA:29,24 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Perus Xl Acest cuib dragut din lemn, pentru pasari a fost special conceput pentru a le asigura locul potrivit pentru retragere si odihna. Accesoriul ideal pentru toate coliviile. - Protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor sunt asigurate. - Cura..
116,59 lei
Fara TVA:97,97 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Fpi 4455 Cuib din rachita pentru pasari ce poate fi introdus in interiorul coliviei si fixat cu usurinta de gratiile acesteia datorita carligelor utile metalice. Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. Este ideal pentru canari si pas..
20,95 lei
Fara TVA:17,60 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Fpi 4454 Cuib din rachita pentru pasari ce poate fi introdus in interiorul coliviei si fixat cu usurinta de gratiile acesteia datorita carligelor utile metalice. Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. Este ideal pentru canari si pas..
22,91 lei
Fara TVA:19,25 lei
Disponibilitate: Nu este in stoc
Cuib Perus Large Acest cuib dragut din lemn, pentru pasari a fost special conceput pentru a le asigura locul potrivit pentru retragere si odihna. Accesoriul ideal pentru toate coliviile. - Protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor sunt asigurate. - C..
59,95 lei
Fara TVA:50,38 lei
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: