Categorii
Cos de cumparaturi

Company of Animals

Disponibilitate: Disponibilitate
PrezentareHranitor special conceput pentru a transforma ora mesei Intr-un joc provocator Stimuleaza instinctul natural ale pisicilor si capacitatea lor de a captura hrana cu labutele Prelungeste semnificativ timpul de hranire, printr-un joc interactiv si reduce riscul de a se Ineca sau balona ..
165,10 lei
Fara TVA:138,74 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
The Company Of Animals Non-Pull LargeHamul pentru caine Non-Pull Small este usor de utilizat si simplu de potrivit. Corzile elastice si plasa care acopera pieptul cainelui se intind odata cu miscarea lui. Hamul este confortabil pentru caine in timp ce este pus. Fabric at cu materiale moi ofera ..
110,29 lei
Fara TVA:92,68 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Aceste jucarii din plastic dur determina cainele sa gandeasca cum sa ajunga la recompensele ascunse. Aceasta stimulare mentala poate duce la un comportament mai bun! Este inclus si un DVD ce arata utilizarea jocurilor. Twister Dog - Cainele trebuie sa disloce oasele din plastic si apoi sa desfaca..
215,13 lei
Fara TVA:180,79 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
The Company Of Animals Halti Training LeadAceasta lesa de antrenament pentru caini a fost conceputa pentru a controla, ghida si lega un caine intr-o varietate de situatii.Produsul poate fi utilizat ca lesa de zi cu zi, sau ca un instrument de dresare.Lesa are o lungime de doi metri, doua capete ..
70,81 lei
Fara TVA:59,50 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Lesa multifunctionala pentru caini pentru controlul, directionarea si legarea cainelui in diferite situatii. Poate fi folosita la plimbarile zilnice sau ca instrument profesional de control pe perioada antrenamentelor.Lungime 2 metri, reglabila, cu carabiniere pe ambele capete...
56,47 lei
Fara TVA:47,45 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
The Company Of Animals Non-Pull SmallHamul pentru caine Non-Pull Small este usor de utilizat si simplu de potrivit. Corzile elastice si plasa care acopera pieptul cainelui se intind odata cu miscarea lui. Hamul este confortabil pentru caine in timp ce este pus. Fabricat cu materiale moi ofera un..
90,93 lei
Fara TVA:76,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 10Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
74,99 lei 100,92 lei
Fara TVA:63,02 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 12Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
110,25 lei
Fara TVA:92,64 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 13Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
110,25 lei
Fara TVA:92,64 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Plastic Nr.15 BaskervilleKong Botnita Plastic Nr.15 Baskerville  Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezo..
96,25 lei
Fara TVA:80,88 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Aceste jucarii din plastic dur determina cainele sa gandeasca cum sa ajunga la recompensele ascunse. Aceasta stimulare mentala poate duce la un comportament mai bun!Este inclus si un DVD ce arata utilizarea jocurilor. Brick Dog - Cainele gliseaza capacele pentru a gasi recompensele. Il puteti face m..
225,59 lei
Fara TVA:189,57 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Lesa Clix Long Line 10 MCompany of Animals Lesa Clix Long Line 10 M Cu lesa permite cainelui sa fie aparent liber si totusi sa fie sub control, combinand astfel siguranta cu libertatea de miscare. Este recomandata pentru antrenamente, pentru dresarea cainelui ..
116,73 lei
Fara TVA:98,09 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Lesa Clix Long Line 5 MCompany of Animals Lesa Clix Long Line 5 M Cu lesa permite cainelui sa fie aparent liber si totusi sa fie sub control, combinand astfel siguranta cu libertatea de miscare. Este recomandata pentru antrenamente, pentru dresarea cainelui sa..
85,70 lei
Fara TVA:72,02 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
The Company of Animals Double Dog LargeLesa cu dublu cuplaj va permite sa plimbati doi caini cu o singura lesa. Reglabila si patentata, va permite sa determinati lungimea de cuplare, permitandu-va sa pastrati cainii aproape impreuna sau departe unul de altul si sa mergeti la plimbare cu caini de..
89,51 lei
Fara TVA:75,22 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
The Company of Animals Double Dog SmallLesa cu dublu cuplaj va permite sa plimbati doi caini cu o singura lesa. Reglabila si patentata, va permite sa determinati lungimea de cuplare, permitandu-va sa pastrati cainii aproape impreuna sau departe unul de altul si sa mergeti la plimbare cu caini de..
60,92 lei
Fara TVA:51,19 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Minge Caine Boomer 10 - 250mmKong Minge Caine Boomer 10 - 250mm  Minge de dimensiuni mari, ideala pentru cainii cararora le lace sa urmareasca jucariile. - Recomandata pentru cainii de talie mare - Fabricata din plastic dur ,rezistenta la impact - Special conceputa din p..
176,88 lei
Fara TVA:148,64 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Minge Caine Boomer 4 - 100mmKong Minge Caine Boomer 4 - 100mm Minge de dimensiuni mari, ideala pentru cainii cararora le lace sa urmareasca jucariile. ..
59,16 lei
Fara TVA:49,71 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Minge Caine Boomer 6 - 150mmKong Minge Caine Boomer 6 - 150mm  Minge de dimensiuni mari, ideala pentru cainii cararora le lace sa urmareasca jucariile. - Recomandata pentru cainii de talie mare - Fabricata din plastic dur ,rezistenta la impact - Special conceputa din pla..
95,94 lei
Fara TVA:80,62 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Minge Caine Boomer 8 - 200mmKong Minge Caine Boomer 8 - 200mm Minge de dimensiuni mari, ideala pentru cainii cararora le lace sa urmareasca jucariile. ..
143,69 lei
Fara TVA:120,75 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Suport Spray Pet Corrector  Accesoriu indispensabil pentru toti utilizatorii de Pet Corrector. - Este dotat cu clips pentru curea si carlig de prindere. - Este usor de atasat de orice fel de curea sau buzuna - Veti avea mereu la indemana dumneavoastra sprayul Pet Corrector. Acest supor..
47,10 lei
Fara TVA:39,58 lei
Afisare 1 - 20 din 51 (3 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: