Bine ai venit pe noul site. Daca nu poti accesa contul tau: click aici pentru a reseta parola

Catit  |  SKU: 31116000171

Catit Hranitor Interactiv Food Tree Senses 2.0 43151W

123,68 lei
Taxe incluse Transportul se calculeaza la finalizarea comenzii.

Expediere si livrare

Livrare gratuita ** (vezi detalii)pentru comenzi in valoare mai mare de 170 de lei.

Stimate client, poate fi aplicata o taxa suplimentara de transport de 20 lei pentru localitatile din Romania care nu se regasesc in lista de acoperire FAN Courier. Lista poate fi descarcata de aici. In cazul in care taxa de km exteriori se aplica, dar nu ati fost instiintat in momentul finalizarii comenzii, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp.

Descriere

Hranitor care distreaza si hraneste pisica in acelasi timp. Senses 2.0 Food Tree este solutia de hranire pentru pisicile care tind sa manance repede. Aceasta jucarie inteligenta incetineste hranirea -pisica trebuie sa „munceasca” pentru hrana sa, mutand cu labutele crochetele de hrana prin deschiderile jucariei. Hrana pica la baza labirintului si mai apoi in tavita. Design-ul sau permite pisicilor sa se bucure de hrana lor intr-un mod confortabil, fara a se stresa prin atingerea mustatilor sale sensibile de tavita. Nivelul de dificultate poate fi modificat prin rotirea discurilor si ajustarea deschizaturilor. Usor de dezasamblat si de curatat Vechiul Senses Food Maze a fost imbunatatit cu o deschidere mai ingusta in partea superioarapentrua evitaaccesuldirect al pisicilorla hranasi o baza mai mare pentru mai multa stabilitate

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Plata & Securitate

Metode de plata

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

Informatiile tale de plata sunt procesate in siguranta. Nu stocam detaliile cardului de debit/credit si nu avem acces la informatiile cardului tau.