Categorii
Cos de cumparaturi

Botnite

Botnite
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 10Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
74,99 lei 100,92 lei
Fara TVA:63,02 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 12Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
110,25 lei
Fara TVA:92,64 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 13Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
110,25 lei
Fara TVA:92,64 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Plastic Nr.15 BaskervilleKong Botnita Plastic Nr.15 Baskerville  Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezo..
96,25 lei
Fara TVA:80,88 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Safe BoxerFerplast Botnita Safe Boxer  Botnita reglabila, din material textil, disponibila in 6 dimensiuni pentru toate rasele de caini. Recomandata pentru protectie pe timpul sesiunilor de tuns, tratament, vaccinare. Foarte usor de ajustat: se poate regla diametru..
98,41 lei
Fara TVA:82,70 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Safe Large  Botnita reglabila, din material textil, disponibila in 6 dimensiuni pentru toate rasele de caini. Recomandata pentru protectie pe timpul sesiunilor de tuns, tratament, vaccinare. Foarte usor de ajustat: se poate regla diametrul botnitei in jurul botului, ca..
89,37 lei
Fara TVA:75,10 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ferplast Safe MediumSAFE este o botnita reglabila cu margini moi pentru toate tipurile de caine. De fapt, botnitele SAFE sunt captusite, ceea ce le face deosebit de moi atunci cand sunt utilizate pe prietenul tau credincios. Este foarte usor sa se adapteze atat circumferinta cat si lungimea dori..
85,46 lei
Fara TVA:71,81 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ferplast Safe MiniSAFE este o botnita reglabila cu margini moi pentru toate tipurile de caine. De fapt, botnitele SAFE sunt captusite, ceea ce le face deosebit de moi atunci cand sunt utilizate pe prietenul tau credincios. Este foarte usor sa se adapteze atat circumferinta cat si lungimea dorita..
63,94 lei
Fara TVA:53,73 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ferplast Safe SmallSAFE este o botnita reglabila cu margini moi pentru toate tipurile de caine. De fapt, botnitele SAFE sunt captusite, ceea ce le face deosebit de moi atunci cand sunt utilizate pe prietenul tau credincios. Este foarte usor sa se adapteze atat circumferinta cat si lungimea dorit..
66,89 lei
Fara TVA:56,21 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Ferplast Safe Extra LargeSAFE este o botnita reglabil cu margini moi pentru toate tipurile de caine. De fapt, botnite SAFE sunt captusite, ceea ce le face deosebit de moi atunci cand sunt utilizate pe prietenul tau credincios. Este foarte usor sa se adapteze atat circumferinta cat si lungimea d..
98,72 lei
Fara TVA:82,96 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 0 Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comportam..
14,58 lei
Fara TVA:12,25 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 1 Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comportam..
21,83 lei
Fara TVA:18,34 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 2 Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comportam..
22,76 lei
Fara TVA:19,12 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 3 Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comportam..
22,93 lei
Fara TVA:19,27 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 4 Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comportam..
26,99 lei
Fara TVA:22,68 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 4xl Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comport..
27,38 lei
Fara TVA:23,01 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 5 Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comportam..
33,85 lei
Fara TVA:28,44 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Botnita Nylon 5xl Nu toti cainii sunt ingerasi! Uneori este necesara utilizarea unei botnite, confortul si bunastarea purtatorului fiind prima prioritate in proiectarea acestei botnite, utilizarea ei putand fi un prim pas spre rezolvarea problemelor de comport..
30,91 lei
Fara TVA:25,97 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 1Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
59,27 lei
Fara TVA:49,80 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Baskerville NR. 2Nu toti cainii sunt ingeri! In unii nu poti avea incredere in compania altor caini, altii incearca sa muste postasii sau vor sa manance anumite lucruri in parc! Siguranta trebuie sa fie principala noastra preocupare, dar nu in detrimentul bunastarii. Designul usor al botnitei ..
59,27 lei
Fara TVA:49,80 lei
Afisare 1 - 20 din 57 (3 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: