Categorii
Cos de cumparaturi

Accesorii

Accesorii
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Banana Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 4 x 4,7 x 15,5 cm. Capacitate: ..
5,31 lei
Fara TVA:4,47 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Lucca Cu Inel Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara de gratiile coliviei si stabilitate cu ajutorul suportului inclus. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de c..
9,24 lei
Fara TVA:7,77 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Lung  Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 14 cm. Capacitate: 85 ml Culori mixte ..
5,25 lei
Fara TVA:4,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Napoli Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor ce poate fi folosita si ca hranitor. - Montare usoara de gratiile coliviei si stabilitate cu ajutorul suportului inclus. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material pla..
13,95 lei
Fara TVA:11,72 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Scurt Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 10 cm Capacitate: 75 ml C..
3,75 lei
Fara TVA:3,15 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Scurt Maron Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 10 cm Capacitate: 7..
3,75 lei
Fara TVA:3,15 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie 22 Cm Acest bat de colivie simplu poate fi folosit pentru coliviile pasarilor de talie mica, acestea putand sa stea relaxate pe ele. - Usor de montat atat pe gratiile verticale cat si orizontale - Rezistent, este realizat din material plastic. - Si..
2,67 lei
Fara TVA:2,24 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Externa De Lux Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Impiedica stropirea cu apa a imprejurimilor coliviei cu ajutorul capacului transparent. - Usor de curatat, este..
21,66 lei
Fara TVA:18,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Regio 49 Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Impiedica stropirea cu apa a imprejurimilor coliviei cu ajutorul capacului transparent. - Usor de curatat, este reali..
24,78 lei
Fara TVA:20,83 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Exotice Plastic Acest cuib atractic din plastic este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fi..
33,35 lei
Fara TVA:28,03 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Extern Lux De Plastic  Acest cuib din plastic dispune de un design atractic. Este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Ofera pasarilor posibilitatea de a se ascunde in locul special conceput pentru acest lucru, simtindu-se astfe..
26,84 lei
Fara TVA:22,55 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Metal 136 Acest cuib este un accesoriu placut de pasarile dumneavoastra. - Este rezistent, fiind realizat din metal. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fiind prevazut cu doua carlig..
32,13 lei
Fara TVA:27,00 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Perla 83  Acest cuib atractic din plastic este accesoriul ideal pentru orice colivie, oferind pasarilor locul perfect pentru a se odihni. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta de gratiile colivie, fiind prevazut cu doua carlige din p..
41,05 lei
Fara TVA:34,49 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cuib Regio 39 Acest cuib este un accesoriu placut de pasarile dumneavoastra. - Este rezistent, fiind realizat din material plastic. - Asigura protectia si confortul pasarilor adulte si a puilor. - Se fixeaza cu usurinta in colivie. Dimensiune: 10 cm..
16,92 lei
Fara TVA:14,22 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor Colivie Cantatori 035 Hranitor practic pentru coliviile pasarilor, ce le permite sa se hraneasca usor cu hrana lor preferata. - Solid, este confectionat din plastic transparent, rezistent. - Fixare cu usurinta de gratiile coliviei cu ajutorul agatator..
4,83 lei
Fara TVA:4,06 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Hranitor Desert  Acest hranitor este accesoriul de care aveti nevoie atunci cand doriti sa oferiti pasarilor dumneavoastra desertul placut de acestea. - Suficient de incapator. - Usurinta in fixarea de gratiile coliviei. - Solid, este realizat din material plastic rezistent. Dimensiuni..
2,16 lei
Fara TVA:1,81 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Suport Os Sepia Accesoriu practic din plastic ce va permite sa fixati osul sepia in colivie. Se prinde rapid cu ajutorul carligelor metalice. Dimensiuni: 4,5 x 8 cm..
8,45 lei
Fara TVA:7,10 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Nadir Adapatoare practica, realizata din material plastic rezistent, potrivita atat pentru caini cat si pentru pisici. Daca aveti nevoie sa plecati pentru o perioada scurta de timp, nu va faceti grija! Datorita acestei adapatoare, animalutul dumneav..
75,99 lei
Fara TVA:63,86 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Fpi 4562 Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor, perfecta pentru a le asigura apa de care au nevoie in mod permanent. - Montare cu usurinta de gratiile coliviei cu ajutorul unui sistem de fixare eficient. - Monitorizare usoara a nivelului de..
40,61 lei
Fara TVA:34,13 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Silver 4560 Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor, perfecta pentru a le asigura apa de care au nevoie in mod permanent. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Stabilitate cu ajutorul si..
30,80 lei
Fara TVA:25,88 lei
Afisare 1 - 20 din 63 (4 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: