Categorii
Cos de cumparaturi

Accesorii

Accesorii
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Fpi 4562 Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor, perfecta pentru a le asigura apa de care au nevoie in mod permanent. - Montare cu usurinta de gratiile coliviei cu ajutorul unui sistem de fixare eficient. - Monitorizare usoara a nivelului de..
40,61 lei
Fara TVA:34,13 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Lucca Cu Inel Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara de gratiile coliviei si stabilitate cu ajutorul suportului inclus. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de c..
9,24 lei
Fara TVA:7,77 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Nadir Adapatoare practica, realizata din material plastic rezistent, potrivita atat pentru caini cat si pentru pisici. Daca aveti nevoie sa plecati pentru o perioada scurta de timp, nu va faceti grija! Datorita acestei adapatoare, animalutul dumneav..
75,99 lei
Fara TVA:63,86 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Napoli Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor ce poate fi folosita si ca hranitor. - Montare usoara de gratiile coliviei si stabilitate cu ajutorul suportului inclus. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material pla..
13,95 lei
Fara TVA:11,72 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Pasari Univer 4550 Adapatoare practica ce se potriveste atat pentru coliviile cu gratii orizontale cat si verticale. Este perfecta pentru asigura pasarilor apa de care au nevoie in mod permanent. - Montare cu usurinta din exteriorul coliviei. - Moni..
14,13 lei
Fara TVA:11,88 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapatoare Silver 4560 Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor, perfecta pentru a le asigura apa de care au nevoie in mod permanent. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Stabilitate cu ajutorul si..
30,80 lei
Fara TVA:25,88 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Banana Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 4 x 4,7 x 15,5 cm. Capacitate: ..
5,31 lei
Fara TVA:4,47 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Lung  Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 14 cm. Capacitate: 85 ml Culori mixte ..
5,25 lei
Fara TVA:4,41 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Scurt Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 10 cm Capacitate: 75 ml C..
3,75 lei
Fara TVA:3,15 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Adapator Scurt Maron Adapatoare practica pentru coliviile pasarilor. - Montare usoara din exteriorul coliviei. - Monitorizare usoara a nivelului de apa, fiind realizata din material plastic transparent. - Usor de curatat. Dimensiuni: 3,5 x 10 cm Capacitate: 7..
3,75 lei
Fara TVA:3,15 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie 22 Cm Acest bat de colivie simplu poate fi folosit pentru coliviile pasarilor de talie mica, acestea putand sa stea relaxate pe ele. - Usor de montat atat pe gratiile verticale cat si orizontale - Rezistent, este realizat din material plastic. - Si..
2,67 lei
Fara TVA:2,24 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie Confort 1Bete extensibile pentru coliviile pasarilor. - Asigura protectia picioarelor pasarilor, pretejandu-le de riscul ranirii sau formarii de bataturi, betele fiind acoperite cu un cauciuc moale. - Usor de montat atat pe gratiile verticale cat si orizontale datorita sistemului s..
27,29 lei
Fara TVA:22,93 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie Confort 2Bete extensibile pentru coliviile pasarilor. - Asigura protectia picioarelor pasarilor, pretejandu-le de riscul ranirii sau formarii de bataturi, betele fiind acoperite cu un cauciuc moale. - Usor de montat atat pe gratiile verticale cat si orizontale datorita sistemului s..
38,09 lei
Fara TVA:32,01 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie Flex 4190 Datorita unui sistem inovativ, aceste bete modulare, flexibile ofera pasarilor dumneavoastra satisfactia de a se bucura de noi decoruri. - Asamblare cu usurinta a pieselor. - Va ofera posibilitatea de a crea noi forme in functie de gustul..
95,27 lei
Fara TVA:80,06 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie Flex 4192 Datorita unui sistem inovativ, aceste bete modulare, flexibile ofera pasarilor dumneavoastra satisfactia de a se bucura de noi decoruri. - Asamblare cu usurinta a pieselor. - Va ofera posibilitatea de a crea noi forme in functie de gustul..
101,16 lei
Fara TVA:85,01 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Bat Colivie Fpi 4182 Acest bat de colivie simplu a fost conceput pentru a fi aplicat la orice model de colivie, pasarile putand sa stea relaxate pe ele. - Usor de montat atat pe gratiile verticale cat si orizontale - Rezistent, este realizat din material plast..
31,17 lei
Fara TVA:26,19 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Externa 4405 Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Spatioasa, le ofera suficient loc pentru a se desfasura asa cum le place. - Impiedica stropirea cu apa a imprejur..
30,72 lei
Fara TVA:25,82 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Externa De Lux Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Impiedica stropirea cu apa a imprejurimilor coliviei cu ajutorul capacului transparent. - Usor de curatat, este..
21,66 lei
Fara TVA:18,20 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Papagal L 101 Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Spatioasa, le ofera suficient loc pentru a se desfasura asa cum le place. - Impiedica stropirea cu apa a impreju..
64,32 lei
Fara TVA:54,05 lei
Disponibilitate: Disponibilitate
Cadita Regio 49 Cadita ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze. - Relaxare pentru pasarile dumneavoastra. - Impiedica stropirea cu apa a imprejurimilor coliviei cu ajutorul capacului transparent. - Usor de curatat, este reali..
24,78 lei
Fara TVA:20,83 lei
Afisare 1 - 20 din 63 (4 pagini)

WhatsApp

Lasa un mesaj: